Hajduk - Dinamo dvaput u tri dana, Zoranu Mamiću svejedno protiv koga igra u polufinalu

Ponedjeljak, 15. veljače 2016. 16:37 Napisao/la  SC

Rekao sam već da želimo osvojiti Kup, a kada je tako onda je svejedno kada ćemo koga dobiti, rekao trener Dinama


Hajduk i Dinamo prvu utakmicu polufinala Kupa igraju prije međusobne utakmice i HNL-u:

- Čekaju nas dvije zanimljive utakmice i derbiji oko kojih će se pričati danima što je sigurno dobro za naš nogomet. Naravno, još ima mjesec dana do prve utakmice i imamo puno posla prije toga tako da nema smisla raditi nekakve najave već sada, ali sigurno se veselimo susretima s Hajdukom. Rekao sam već da želimo osvojiti Kup, a kada je tako onda je svejedno kada ćemo koga dobiti, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

- Radujemo se utakmicama koje ćemo igrati protiv Dinama. Nama je gušt igrati te utakmice, kako u prvenstvu tako i u kupu. Bit će jako interesantne utakmice, uzbudljive u svakom slučaju. Bit ćemo spremni i motivirani, to je sigurno. Dat ćemo sve od sebe, svoj maksimum. Znam da će Poljud biti pun i da ćemo imaju pravu podršku naših navijača, a ja vjerujem u svoju momčad i naše mogućnosti. Žao mi je samo da će se te dvije naše međusobne utakmice igrati u razmaku od samo tri dana na Poljudu, ali u svakom slučaju to će također biti veliki izazov i motiv za našu mladu momčad. Imamo svoje ambicije u Kupu i siguran sam da ćemo maksimalno spremni dočekati te utakmice koje se igraju za mjesec dana, kaže trener Hajduka Damir Burić.

Dinamo i Hajduk zadnji su se puta susreli u Kupu u sezoni 2013/14., u četvrtfinalu Dinamo je pobijedio obje utakmice: na Maksimiru 5:0, u Splitu 2:1.

Prva će se polufinalna utakmica odigrati 16. ožujka u Splitu, uzvrat će biti 6. travnja u Zagrebu. Obje utakmice igraju se od 17 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.