Dražen Biškup, trener Zeline: I na ovoj utakmici osjetila se razlika između malih i velikih klubova

Srijeda, 12. prosinca 2012. 21:01 Napisao/la  Ivan Jelić

Mislim da Fuček nije zaslužio crveni karton, jer nije udario domaćeg igrača, rekao je Biškup

Dražen Biškup, trener Zeline, nije bio previše tužan nakon ispadanja:

- Za nas je bajka završena. Kada smo već ispali, drago mi je da smo ispali od Hajduka. Došli smo odigrati neopterećeno i mislim da smo svojom igrom zadovoljili splitsku publiku iako nakon poraza nikada ne možete biti zadovoljni. Propustili smo nekoliko izglednih prilika, pogodili smo dva puta gredu gola domaćina. I kada smo ostali bez Fučeka nastavili smo igrati ofenzivno. Što sam rekao Mesecu nakon onih promašaja? Ništa! I boljim igračima se događaju da promaše stopostotne prilike. I na ovoj utakmici osjetila se razlika između malih i velikih klubova! U čemu? Mislim da Fuček nije zaslužio crveni karton, jer nije udario domaćeg igrača, rekao je Biškup.

Mišo Krstičević konačno može na odmor, iako je Hajduk teže od očekivanog eliminirao Zelinu:

- Ostvarili smo zacrtani cilj, plasirali smo se u polufinale Kupa. Moji igrači malo su neozbiljno shvatili protivnika, koji je još jednom potvrdio da se radi o vrlo dobroj momčadi. Istina je da nismo odigrali dobro, no u posljednjih dvadeset dana ovo nam je bila peta utakmica, igrači su umorni i jedva su čekali kraj polusezone, rekao je Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.