Dinamo se službeno žalio zbog natpisa na majicama igrača Hajduka

Petak, 22. studenog 2019. 23:16 Napisao/la  SC
Dinamo se službeno žalio zbog natpisa na majicama igrača Hajduka

 

Predstavnici Dinama žalili su se delegatu Anti Vučemiloviću zbog napisa na majicama koje su nosili igrači Hajduka prije derbija u Makismiru.

Evo što piše u zapisniku:

- Predstavnici GNK Dinama gospoda Krešimir Antolić i Davor Bukovina izrazili su protest zbog najave predstavnika HNK Hajduka gospodina Krešimira Mikulandre da će igrači ispod trenirki obući crne majice s natpisom "kontra mraku, konta sili" na leđnoj strani i "Hajduk uz navijače protiv represije" na prednjoj strani, a bez prethodne suglasnosti s organizatorom utakmice i povjerenikom za natjecanje HNS-a, napisao je delegat.

Momčad Hajduka stala je na stranu Torcide koja se protivi donošenju novog Zakona o navijačima, koji je znatno represivniji od starog.

U izvještaju delegata piše da je Torcida u 88. dignula transparent "za ligu prvaka prodali ste dušu, na Maksimiru isti vjetrovi pušu - zakon braće".

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.