Finalne utakmice Kupa Hajduk - Lokomotiva sudi šest sudaca, Andrej Burilo glavni arbitar u Splitu

Ponedjeljak, 06. svibnja 2013. 19:43 Napisao/la  I. J.

Eksperiment sa šest sudaca nije se pokazao dobrim u najvećem hrvatskom derbiju između Hajduka i Dinama koji je vodio Ivan Bebek i koji nije dosudio čisti jedanaesterac za bijele 

Šest sudaca suditi će dvije finale utakmice Kupa Hrvatske između Hajduka i Lokomotive. Prva se igra 8. svibnja na Poljudu, glavni sudac je Osječanin Andrej Burilo dok će mu pomoćnici biti sugrađani Dalibor Conjar, Hrvoje Barišić, Domagoj Ljubičić, Danijel Trampus, jedino je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Eksperiment sa šest sudaca nije se pokazao dobrim u najvećem hrvatskom derbiju između Hajduka i Dinama koji je vodio Ivan Bebek i koji nije dosudio čisti jedanaesterac za bijele kada je branič modrih Šime Vrsaljko namjerno igrao rukom u svojem kaznenom prostoru, te na taj način spasio svoj gol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.