MILAN BANDIĆ PRONAŠAO LOVU

Ćiro Blažević ipak ostaje na klupi Zagreba

Nedjelja, 30. prosinca 2012. 20:23 Napisao/la  SC

Vrlo će brzo biti poznato jesu li opet prevladala obećanja

 

Miroslav Ćiro Blažević ostaje trener NK Zagreb, iz kojeg je naprasno otišao po završetku polusezone. Podsjećanja radi "trener svih trenera" vratio se početkom studenog u Kranjčevićevu i vratio Zagreb u utrku za ostanak. Jesen su Zagrebaši završili na posljednjem mjestu, ali je bodovni saldo puno bolji.

Međutim, nedugo nakon zadnjeg kola Ćiro je "dignuo sidro" jer mu predsjednik Dražen Medić nije isplatio zarađeno. Prije nekoliko dana Ćiro je opet sjeo za stol s predsjednikom Medićem, kao je sam rekao, zahvaljujući velikoj diplomatskoj ofenzivi koju je pokrenuo gradonačelnik Milan Bandić.

-          - Nismo se ništa dogovorili, ali smo na putu da se možda u budućnosti dogovorimo, rekao je Ćiro nakon sastanka s Medićem.

Nakon toga u pregovore se uključio Bandić i Ćiro je pristao nastaviti raditi u Kranjčevićevoj. Vrlo će brzo biti poznato jesu li opet prevladala Bandićeva obećanja ili je ipak nešto kapnulo na Ćirin račun.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.