Zoran Vulić, trener Splita: Istra 1961 ima bolju momčad nego što pokazuje ljestvica

Petak, 23. studenog 2012. 17:01 Napisao/la  Ivan Jelić

Bio sam trener Istre 1961 i neke igrače dobro poznajem, kaže Vulić

Trener Splita Zoran Vulić uoči subotnje utakmice s Istrom nije želio komentirati nemile događaje s utakmice Istre 1961 i Splita, koja je u prvom djelu odigrana na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Zbog nesportskog ponašanja prije, tijekom i poslije susreta disciplinski sudac Krešimir Vlajčević novčano je kaznio igrača Istre Henryja Bellea sa deset tisuća te trenera Igora Pamića s četiri tisuće kuna.

- Ne zanima me što je bilo na utakmici u Puli, jedino što me zanima su nova tri boda. Bio sam trener Istre 1961 i neke igrače dobro poznajem, no Puljani su u ljetnom prijelaznom roku doveli mnogo novih igrača. Osobno smatram da imaju puno bolju i kvalitetniju momčad nego što to pokazuje njihov položaj na prvenstvenoj ljestvici, zaključio je Zoran Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.