Zoran Vulić: Ako se igrači budu ponašali kao Križanac, Split ima svjetlu budućnost

Petak, 02. studenog 2012. 17:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Slaven je prava domaćinska momčad koja puno bolje igra na svom travnjaku nego na gostujućem, kaže Vulić

Nakon dva poraza od Hajduka u prvenstvu i osmini finala Kupa Hrvatske, igrače Splita čeka teško gostovanje u Koprivnici, dvoboj s trenutno drugoplasiranom momčadi na tablici Slaven Belupom. Trener Vulić na put nije poveo umornog Križanca te požutjelog Pehara:

 

- Očekujem tešku utakmicu, Slaven je prava domaćinska momčad koja puno bolje igra na svom travnjaku nego na gostujućem. Trebamo pokazati karakter, ako budemo mlaki i bez agresije kao protiv Hajduka ne možemo računati na pozitivan rezultat. Nismo mi Manchester United, ali teško je doživjeti dva poraza od najbližeg susjeda bez ispaljenog metka. To me najviše smeta. Svaka čast Križancu za ono što je pružio protiv Hajduka. Ne vodimo ga u Koprivnicu jer se maksimalno potrošio u srijedu. Ostali igrači trebaju se ugledati u njega, ako se budu ponašali kao on, Split će imati svjetlu budućnost, kazao je Vulić.

 

Najvjerojatniji sastav: Vuković, Radotić, Galović, Glumac, Hrgović, Vitaić, Paracki, Baraban, Erceg, Belle, Rebić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.