Zar ste sumnjali? Ćiro Blažević se predomislio i odlučio ostati trener Zagreba!

Subota, 12. siječnja 2013. 15:14 Napisao/la  SC

Ćiro je u subotu vodio prvi trening Zagreba što ne znači da je sapunica gotova. Može se Ćiro već sutra predomisliti…

Ćiro Blažević ostaje u Zagrebu! Nakon subotnjeg razgovora s predsjednikom Zagreba Draženom Medićem, Ćiro se predomislio po tko zna koji put u 78 godina života i odlučio ostati na klupi Zagreba. Ako je netko uopće sumnjao drugačije, i ovog su puta prevladale emocije a ne lova.

- Igrači se me toliko raznježili da ih nisam mogao odbiti, rekao je Ćiro nakon što je proteklih dana rigao vatru po svima koji nisu prepoznali njegovu žrtvu za dobrobit hrvatskog nogometa.

Najviše je Ćiro prozivao gradonačelnika Milana Bandića, koju mu je obećao 100.000 eura ako preuzme Zagreb. Milanovo obećanje, Ćiri radovanje! Trener Zagreba do sada nije vidio ni lipe od obećanog iznosa, pa je prkosno odlučio otići prije nego što se predomislio.

Ćiro je u subotu vodio prvi trening Zagreba što ne znači da je sapunica gotova. Može se Ćiro već sutra predomisliti…

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.