TONČI BAŠIĆ OPTUŽUJE

Pamić je Bellea vrijeđao na rasnoj osnovi

Nedjelja, 26. kolovoza 2012. 09:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Pamić se okomio na Bellea, bio sam šokiran njegovim ponašanjem, kaže Bašić

U poluvremenu susreta Istra 1961 - RNK Split, koji je odigran na stadionu Aldo Drosina i kojeg su Puljani riješili u svoju korist, došlo je do verbalnog okršaja između dvojice trenera Igora Pamića i Tončija Bašića. Zbog toga ih je glavni sudac obojicu poslao da drugi dio susreta odgledaju s tribina.

Trener Splita pojasnio nam je što se događalo :

- Razočaran sam ponašanjem svog kolege Igora Pamića, koji je ispod svih kriterija struke vrijeđao moje igrače. To nisam doživio u svojoj igračkoj i dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Pamić se okomio na Bellea, bio sam šokiran njegovim ponašanjem prema našem igraču. Od prve minute Belle je bio Pamićeva meta, ali i meta dijela domaćih navijača. Pamić je Bellea nazivao pogrdnim imenima, vrijeđao ga je na rasnoj osnovi, spominjao mu je mater i ja sam morao stati u njegovu obranu, riječi su trenera Bašića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.