Tomislav Rukavina, trener Osijeka: Opet su nas nijanse dijelile od konačnog uspjeha protiv Rijeke

Petak, 14. ožujka 2014. 16:57 Napisao/la  SC

Još jednom sam se uvjerio kako ova momčad ima kvalitetu koja zaslužuje prvoligaško društvo, kaže Rukavina

Nogometaši Osijeka pobijedili (1:0) su Rijeku, ali je u polufinale Kupa otišla momčad Rijeke koja je iskazala više mirnoće u seriji jedanaesteraca. Uoči utakmice protiv Hajduka, igra Osijeka protiv Rijeke podignula je samopouzdanje:

- Opet su nas nijanse dijelile od konačnog uspjeha protiv Rijeke. Pa valjda će se to jednom konačno okrenuti i na našu stranu. Mene veseli što smo pokazali kako se možemo nositi i s najjačim momčadima HNL-a. U svlačionici je bilo tuge, ali nisam primijetio neki teži emocionalni pad, kaže Tomislav Rukavina, trener nogometaša Osijeka.

Osijek je u drugom dijelu utakmice protiv Rijeke bio bolji, postigao je pogodak, stvorio još šansi…

- Još jednom sam se uvjerio kako ova momčad ima kvalitetu koja zaslužuje prvoligaško društvo. Moj cilj nisu samo rezultati, nego i briga da svaki naš igrač u svakoj utakmici bude bolji nego na prethodnoj. Šteta je što nismo uspjeli izbaciti Rijeku, bila bi to snažna doza samopouzdanja za nas. Trebamo se okrenuti nedjelji i Hajduku. I to doživjeti kao novu priliku za dokazivanje, zaključuje Rukavina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.