Tomislav Rukavina novi trener nogometaša Osijeka, Ivica Kulešević sportski direktor

Četvrtak, 27. veljače 2014. 13:59 Napisao/la  SC

- Vjerujem u ovu ekipu Osijeka jer ima tu dobrih pojedinaca. Pozicija na ljestvici ne odgovara kvalieti ove ekipe, rekao je Rukavina

Tomislav Rukavina novi je trener Osijeka. Bivši hrvatski reprezentativac na klupi će naslijediti Ivicu Kuleševića koji će preuzeti ulogu sportskog direktora. Rukavinu očekuje težak posao budući da je klub u procesu predstečajne nagodbe i i igrači već dugo vremena nisu dobili plaću.

- Vjerujem u ovu ekipu Osijeka jer ima tu dobrih pojedinaca. Pozicija na ljestvici ne odgovara kvalieti ove ekipe. Osobno, imam puno želje i volje za rad i vjerujem da ću kvalitetno voditi momčad. Nadam se da će nas i navijači gurati da dajemo sve od sebe, rekao je Tomislav Rukavina na predstavljanju u Osijeku.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.