MATJAŽ KEK PRESUDIO

Ivković smijenjen nakon poraza na Kantridi

Ponedjeljak, 11. svibnja 2015. 11:29 Napisao/la  SC

Marko Pinčić novi trener Lokomotive

Tomislav Ivković više nije trener nogometaša Lokomotive. Uprava zagrebačkog kluba, inače četvrtoplasrirane momčadi MAXtv Prve lige odlučila je s njime raskinuti ugovor nakon serije poraza s kojom je klub praktički izgubio šansu za osiguravanjem europske pozicije sljedeće sezone. Konačna kap koja je prelila čašu bio je poraz od Rijeke na Kantridi (0:5) u 33. kolu prvenstva.

Ivaković je na press-konferenciji nakon utakmice rekao kako radi svoj posao najbolje što zna te kako je odluka na Upravi kluba. Ona je istu donijela te je prekinut odnos koji traje već preko dvije godine. Pod Ivkovićem Lokomotivas e okitila titulom viceprvaka i igrala finale Kupa.

- Ovom prilikom želimo zahvaliti Tomislavu Ivkoviću na svemu što je učinio za Lokomotivu. Želimo mu puno uspjeha u životu kao i u daljnjoj profesionalnoj karijeri, poručili su iz Lokomotive, čiji je Izvršni odbor donio ovu odluku.

Novi trener četvrtoplasirane momčadi HNL-a je Marko Pinčić, dosadašnji trener kadeta. Klub će voditi do kraja sezone u kojoj se Lokomotiva bori za plasman u Europu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.