Tomislav Glumac, stoper Splita: Siguran sam da možemo osvojiti tri boda na Kantridi

Utorak, 25. veljače 2014. 08:50 Napisao/la  SC

Rijeka je kvalitetna momčad ali mi se nikoga ne bojimo, kaže Glumac

Tomislav Glumac postigao je pogodak protiv Zadra i zatim je asistirao za drugi pogodak, što je za jednog stopera izvanredan učinak. Glumac je ove sezone postigao dva pogotka, ohrabren zadnjim nastupima braniča Splita najavljuje utakmicu protiv rijeke novim pogotkom na Kantridi. Naime, Glumac je prošle sezone bio strijelac na Kantridi:

 


- Daj Bože da bude tako i ove sezone, nitko ne bi bio sretniji od mene. Najvažnije je ipak da Split tamo odigra dobro i po mogućnosti upiše novu pobjedu. Siguran sam da možemo doći do tri boda, Rijeka je kvalitetna momčad ali mi se nikoga ne bojimo. Malo je falilo da iznenadimo Dinamo, protiv Hajduka smo bili blizu pobjede, tako da se nemamo razloga bojati Rijeke, ističe Glumac

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.