Stanko Mršić, trener Osijeka: Znam sve kombinacije u Savezu, ali sam duboko razočaran

Utorak, 06. studenog 2012. 18:49 Napisao/la  SC

Mislim da bi nakon svega što sam dao HNL-u bilo fer da mi se omogućilo da bar na jedan dan budem izbornik, kaže Mršić

Stanko Mršić osjetio se pogođenim odlukom da Elvis Scoria, Roy Ferenčina i Marijan Mrmić 14. studenog vode selekciju MAXtv Prve lige u utakmici protiv A-reprezentacije. Nakon dvadesetak godina rada u prvoj ligi i više od 400 utakmica, trener Osijeka osjetio se pozvanim za mjesto izbornika najbolje prvoligaške selekcije:

- Nisam iznenađen jer znam sve kombinacije u Savezu, ali sam duboko razočaran. Mislim da bi nakon svega što sam dao HNL-u bilo fer da mi se omogućilo da bar na jedan dan budem izbornik, pa makar i reprezentacije HNL-a. Ovako ispada da nikada nije moje vrijeme. Kad sam bio mlad govorili su "strpi se doći će tvoje vrijeme, ima zaslužnih". Danas kažu da sam star.  Frustrirajuće je to, izjavio je Mršić za Glas Slavonije.

Mršić je trener Osijeka, ugodnog iznenađenje u dosadašnjem dijelu sezone. Osijek se nalazi u gornjem domu hrvatskog nogometa iako ima velikih financijskih problema i mladu momčad bez iskustva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.