Split počeo pripreme za europski plasman Rijeci, Hajduku i Lokomotivi unatoč

Utorak, 07. siječnja 2014. 14:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Trener Stanko Mršić obavio je prozivku igrača na kojoj su bila 4 vratara i 28 igrača

U Parku mladeži započeli su pripremama za proljetni dio sezone. Trener Stanko Mršić obavio je prozivku igrača na kojoj su bila 4 vratara i 28 igrača. Svoj nedolazak opravdali su Križanac, Bilić i Glavina dok se u redove crvenih vratio čuvar mreže Vuković, koji je prvi dio sezone proveo na vratima drugoligaša Dugopolja .

- Cilj je plasman u Europsku ligu i od toga cilja ne odustajemo bez obzira što su Rijeka, Hajduk i Lokomotiva u ovom trenutku bodovno ispred nas. Prvi protivnik na startu proljetnog dijela nam je najbliži susjed Hajduk koji možemo pobijediti ako budemo maksimalno spremni. Trener Mršić neće imati milosti niti prema jednom igraču, od prvog treninga čeka vas borba za mjesto u momčadi, poručio je igračima jedan od vlasnika kluba Jozo Žužul.

Popis igrača: Zagorac, Vuković, Duka, Sunara (vratari), Glumac, Križanac, Galović, Radeljić, Vrgoč, Radotić, Ibriks, Baršić, Glavina, Rugašević, Dujmović, Vojnović, Paracki, Pehar, Vitaić, Erceg, Bagarić, Tomašević, Baraban, Belle, A. Mršić, Kvesić, Bilić, Roce, Zulim, Tokić, Majstorović, Maretić, Kelez, Galić i Jukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.