RIJEKA DOBRIH VIBRACIJA

Humanost prevladala nad nogometom i zabavom

Četvrtak, 17. svibnja 2012. 11:29 Napisao  I. V.

Važno je da se nastavila tradicija, kaže Orlando Rivetti, idejni začetnik humanitarne akcije

Humanitarna akcija ispunila je svrhu premda se na riječkim tribinama nije okupio očekivani broj gledatelja. Utakmica između Rijeke i All Stars Rijeke obilovala je pogocima i lijepim potezima od koji je najljepši onaj plemenite namjene:

20120219044359-60648eb5Orlando Rivetti - Važno je da se nastavila tradicija i što je još važnije, tri godine se okupljamo u humanitarne svrhe. Svaki put kada to vidim, emocije učine svoje i osjećam se zadovoljnim. Šteta što je loše vrijeme pokvarilo ugođaj, iako se skupilo oko tisuću ljudi. Razgovarali smo o tome da iduće godine ljude privučemo poznatijim imenima,

{jb_blackbox-right}Za Magdalenu i Davida
Prihod s utakmice namijenjen je zdravstvenoj skrbi Magdalene Štimac iz Broda i Davidu Urbanovskom iz Omišlja{/jb_blackbox-right}

Budan je sam predložio da će pokušati dovesti neku zvijezdu. A i klub bi mogao dati veći doprinos, tri godine zaredom Rijeka sezonu završava pri dnu ljestvice, jasno je da su ljudi frustrirani nakon tako loših sezona i da ih ne privlače utakmice u ovakvim sastavima. Najvažnija je ipak velika želja svih aktera da pridonesu humanitarnoj akciji, da je Mijatović zvao iz Njemačke i rekao da mu jako žao što nije mogao doći, da je Ljubičić naručio kopačke u Zagreb samo zbog ove utakmice… To me ispunjava zadovoljstvom, kaže Orlando Rivetti, novinar Novog lista i idejni začetnik događanja  humanosti, nogometa i zabave.

Ove je godine prevladala humanost. Ako se na Kantridi iduće sezone bude igrao bolji nogomet, sve će skupa izgledati puno zabavnije.



Fotogalerija: Lario Tus

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.