RIJEČKO POJAČANJE Mato Neretljak postaje igrač Rijeke, dogovorena dvogodišnja suradnja

Srijeda, 23. svibnja 2012. 08:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Sve je dogovoreno, danas bismo trebali potpisati ugovor, potvrdio je direktor Srećko Juričić. Neretljak bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor kao slobodan igrač

Mato Neretljak trebao bi u srijedu potpisati dvogodišnji ugovor sa Rijekom. U utorak poslijepodne u hotelu Mlienium u Opatiji Neretljak je dogovorio uvjete suradnje sa sportskim direktorom Rijeke Srećkom Juričićem, pa bi trebao postati prvo zvučnije pojačanje riječkog prvoligaša.

- Sve je dogovoreno, danas bismo trebali potpisati ugovor, potvrdio je direktor Srećko Juričić.

Neretljaku je istekao šestomjesečni ugovor s Hajdukom,  na Kantridu dolazi kao slobodan igrač. Bivši reprezentativac (20 nastupa) najčešće igra na poziciji stopera, po potrebi može igrati i na lijevom boku čime je trener Elvis Scoria dobio polivalentnog obrambenog igrača. Neretljak će 3. lipnja navršiti 33 godine, od 2004. godine, kada je napustio Hajduk, igrao je u J. Koreji i Japanu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.