Montpellier ponudio 3 mil. eura za Antu Vukušića, francuski prvak želi splitskog napadača

Petak, 20. srpnja 2012. 21:09 Napisao/la  SC

Podsjetimo Vukušić je za Hajduk debitirao 22. travnja 2009. godine, u prosincu 2010. proglašen je najboljim sportašem Dalmacije, a najveće priznanje stiglo mu je u obliku poziva izbornika Slavena Bilića za utakmicu protiv Gruzije

Francuski prvoligaš Montpellier koji je prvi put u svojoj povijesti postao prvak Francuske osvojivši 82 boda, odnosno tri boda više od velikog PSG-a ozbiljno je zainteresiran za usluge hajdukovog napadača Ante Vukušića. Francuzi su na adresu splitskog kluba poslali ponudu vrijednu čak tri milijuna eura, a na Splićanima je sada da odluče jeli to dovoljan novac da se odreknu 21-godišnjeg Sinjanina koji je sezonu započeo pogotkom u trećem pretkolu Europske lige protiv Skonta na Poljudu.

Podsjetimo Vukušić je za Hajduk debitirao 22.travnja 2009. godine, u prosincu 2010. proglašen je najboljim sportašem Dalmacije, a najveće priznanje stiglo mu je u obliku poziva izbornika Slavena Bilića za utakmicu protiv Gruzije. Iako su se u Hajduku žalili kako ne mogu pronaći "poštenog" kupca za talentiranog napadača čijom prodajom bi klub stao na noge, pitanje je hoće li Splićani prihvatiti ponudu francuskog prvaka koja je došla baš u vrijeme kada je Ante Vukušić postao najveć zvijezda na Poljudu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.