Pripreme u Beleku: Splitovci se nakon treninga okupali u moru, u klubu vlada sjajna atmosfera

Četvrtak, 22. siječnja 2015. 17:22 Napisao/la  SC

S momčadi zbog ozljeda ne treniraju vratar Danijel Zagorac kojeg muči bol u ramenu, najnovija akvizicija u liku Koreanca Woona (prednja loža) te Radotić zbog aduktora

Redovnu rutinu priprema nogometaša Splita u turskom Beleku prekinuo je u četvrtak ujutro trener Zoran Vulić. Nakon jutrarnjeg treninga igrači su se okupali na hotelskoj plaži. Atmosfera u momčadi je izvrsna, što pospješuju tri pobjede u dosadašnjem tijeku priprema. Još su tri obveze pred Splićanima, trebaju odmjeriti snage protiv Karpatyja iz Lavova, potom protiv poljskog Belchatowa te ruskok Tereka. 

S momčadi zbog ozljeda ne treniraju vratar Danijel Zagorac kojeg muči bol u ramenu, najnovija akvizicija u liku Koreanca Woona (prednja loža) te Radotić zbog aduktora. U Belek je u srijedu doputovao i predsjednik Slaven Žužul. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.