Povratak korijenima: Nikica Cukrov postao trener trećeligaša Šibenika

Četvrtak, 10. listopada 2013. 22:30 Napisao/la  SC

Spremno sam prihvatio poziv iz kluba, smatram to svojom obvezom i dužnošću prema svom gradu i klubu, kaže Cukrov

Nikica Cukrov novi je trener Šibenika! Nekadašnji reprezentativac bivše države, koji se kao igrač afirmirao u Rijeci i dokazao u Hajduku preuzeo je momčad trećeligaša sa Šubićevca:

- Spremno sam prihvatio poziv iz kluba, smatram to svojom obvezom i dužnošću prema svom gradu i klubu. Znam da situacija nije nimalo ugodna, svjestan sam da je klub, više zbog drugih okolnosti nego zbog vlastitih pogrešaka, dospio ovdje gdje je, ali se isto tako nadam da ćemo svi skupa vratiti Šibenik na mjesto koje mu  pripada, rekao je Cukrov.

Zanimljivo, Nikica Cukrov je bio prvi trener nogometaša Šibenika u neovisnoj Hrvatskoj prije 22 godine, a nakon toga radio je kao tener u brojnim hrvatskim klubovima. Na mjesto trenera Šibenika dolazi s dužnosti instruktora u županijskom Nogometnom savezu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.