Posljednji ispraćaj: Igor Pamić prigrlio je Alenov dres, poljubio ga i spustio u grob

Nedjelja, 23. lipnja 2013. 19:49 Napisao/la  SC

Put grobnog mjesta krenula je povorka vijenaca koju su nosili nogometaši Istre 1961 i Žminja

Na gradskom groblju u Žminju u nedjelju su se od Alena Pamića oprostili  prijatelji, suigrači i poznanici. Sućut obitelji Pamić izrazili su brojni nogometni djelatnici, među kojima i sportski direktor Dinama Zoran Mamić, trener modrih Krunoslav Jurčić, reprezentativac Joe Šimunić, bivši nogometaš Igor Cvitanović i predsjednik nogometnog sindikata Dario Šimić. Veliku tugu s Alenovom obitelji dijelili su njegovi suigrači iz Istre 1961, Rijeke i Žminja.

Nakon kratke mise koju su predvodila tri svećenika, krenula je put grobnog mjesta povorka vijenaca koju su nosili nogometaši Istre 1961 i Žminja. Na lijesu su bili položeni dresovi kluba za koje je Alen nastupao.

Na ispraćaju su očajnu majku Davorku tješili suprug i otac Igor te sin i brat Zvonko, dok je najmlađi brat, Toni, odjeven u bratov žuti dres spustio prema grobu bijelu ružu. Igor Pamić uzeo je njegov dres s lijesa, poljubio ga i spustio u grob.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.