Počinje sezona: Nogometaši Splita u četvrtak igraju protiv Mike iz Armenije

Srijeda, 02. srpnja 2014. 16:34 Napisao/la  Ivan Jelić

Ovo su najopasnije utakmice, protivnik nije atraktivno nogometno ime, svi nas već vide u sljedećem kolu, kaže Mate Bilić

U četvrtak navečer (20) nogometaši Splita otvaraju sezonu nastupom u prvom kolu kvalifikacija za plasman u Europsku ligu. Crveni iz Parka mladeži na svom novom obnovljenom i uljepšanom stadionu dočekuju Mike iz Armenije. Za trenera Ivana Matića i njegove igrače protivnik je velika nepoznanica iako im je neke informacije ponudio Ivo Šušak, koji je prije nekoliko godina jednu sezonu vodi klub iz Armenije:

- Pobjeda nad Mikom dala bi nam krila za početak novog prvenstva. Nemamo puno informacija o protivniku, no vjerujem da imamo bolju i kvalitetniju momčad. Učinit ćemo sve da ostvarimo rezultat, koji nam omogućio što mirniji odlazak na uzvrat. Najvažnije je da ne primimo zgoditak, kazao je najiskusniji u redovima domaćina Mate Bilić od kojeg se i u novoj sezoni očekuje da trese protivničke mreže.


- Ovo su najopasnije utakmice, protivnik nije atraktivno nogometno ime, svi nas već vide u sljedećem kolu, no često se dogodi da bude suprotno, jer i suparnik želi izboriti plasman u daljnje kolo. Osim toga ovo nam je prva službena utakmica u novoj sezoni, pripremne utakmice su nešto drugo od ovakvih dvoboja. Ipak, vjerujem u našu igračku kvalitetu i prolaz, zaključio je Bilić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.