Nogometaši Istre 1961 ranije počeli pripreme za nastavak sezone

Petak, 03. siječnja 2014. 19:17 Napisao/la  SC

Pripremama će se naknadno priključiti Ilić, Jo i Woon

Nogometaši Istre 1961 počeli su u petak pripreme za proljetni dio sezone, koji započinju zaostalom utakmicom protiv Dinama. Igor Pamić počeo je pripreme nekoliko dana ranije od ostalih prvoligaša, prvi trening odradila su 33 igrača. Uz 23 igrača na standardnom popisu, momčadi su se priključila četiri juniora i šestorica igrača na probi.

Uz juniore Roberta Dadića, Tina Ivanovića, Viktora Voštena i Antonija Mancea, na probu je stigao Filip Cvrk, 19-godišnji zadnji vezni koji je prošao Dinamovu školu nogometa, a zadnji klub u kojem je bio je Inter iz Zaprešića. Treniraju blizanci, 19-godišnji Filip i Luka Leko, iz Radnika iz Sesveta, Robi Jakovljević iz slovenske Gorice, iz Bijelog brda kod Osijeka stigli su 19-godišnji Miran Horvat i 21-godišnji Jakov Filipović. U subotu će se treninzima priključiti Gabrijel Simonović, igrač koji je na probu stigao iz Sturma iz Graza.

Pripremama će se naknadno priključiti Ilić, Jo i Woon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.