Karlovac ostao bez predsjednika, zbog suspenzije upitna utakmica protiv Lučkog

Utorak, 27. ožujka 2012. 20:22 Napisao/la  SC

Karlovac je već izgubio utakmicu od Rijeke zbog suspenzije, druga bi značila oproštaj od prve lige na neodređeno vrijeme

Karlovac je ostao bez još jednog predsjednika nakon što je Amirudin Talakić podnio ostavku poslije osam mjeseci hoda po nogometnim mukama. Uz predsjednika ostavku je podnio i direktor Branko Škrtić,  što znači da je budući drugoligaš trenutačno obezglavljen.

O svemu što se događalo u njegovu mandatu Talakić je  pojasnio u priopćenju za javnost koja nije saznala ništa novo. Policijske istrage, besparica, sukobi s navijačima, blokirani račun… sve je to postalo karlovačka svakodnevnica.

Karlovac je inače u opasnosti da bude izbačen iz lige ako se obistini najava da se utakmica protiv Lučkog neće igrati jer klubu prijeti suspenzija zbog neisplaćenih dugova. Karlovac je već izgubio utakmicu od Rijeke zbog suspenzije, druga bi značila oproštaj od prve lige na neodređeno vrijeme.  

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.