Istra sada ima Woona i Yoona, Seung-Hyeon Yoon pojačao pulskog prvoligaša

Četvrtak, 23. siječnja 2014. 23:48 Napisao/la  SC

Prije nego što sam došao u Istru i Hrvatsku sam puno pričao s Woonom o momčadi i zemlji, kaže Yoon

Seung-Hyeon Yoon pridružio se Woonu, u nastavku sezone u sastavu istarskog prvoligaša igrat će dvojica Južnokoreanaca. Tijekom zimske stanke na probu su došla dvojica Južnokoreanaca, Dae-Seo Go nije zadovoljio kriterije Igora Pamića. Seung-Hyeon Yoon potpisao je na dvije i pol godine:

- Prije nego što sam došao u Istru i Hrvatsku sam puno pričao s Woonom o momčadi i zemlji. Rekao mi je da je Istra vrlo dobra momčad, a pošto sam htio doći u Europu te je Woon već igrao za Istru, odlučio sam doći ovdje. Igrati u Europi i Hrvatskoj mi daje puno mogućnosti i velika je prilika za moju karijeru. Igrao sam na pozicijama lijevog i desnog krila. Zadnju sezonu sam proveo u momčadi Incheon Koraila gdje sam bio na posudbi godinu dana, a zatim sam stigao u Istru, kaže Yoon

O prvim impresijama Yoon kaže:

- Velika su razilike između Koreje i Hrvatske. Ovdje je stvarno jako lijepo, zrak je čist, a Pula je lijep grad. Jako volim hranu koja se ovdje jede, kao primjerice pizzu, kruh, piletinu i kotlete.Ima razlike između korejskog i hrvatskog nogometa. Ovdje se igra nešto brži nogomet, ali se u tehničkom smislu dosta slično igra kao u Koreji. Jako sam zadovoljan što sam došao u Istru i smatram da imam odličnu priliku i spreman sam na sve izazove koji su preda mnom. Nadam se da ću u Istri prikazati dobre igre, ispuniti trenerova očekivanja i tako napredovati u karijeri, zaključio je Yoon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.