Igrokaz u Zagrebellu: Ćiro zbog Šovšića ljutito prekinuo trening nogometaša Zagreba

Petak, 16. studenog 2012. 18:59 Napisao/la  ZG

Šovšić je loptom proigrao suigrača, a potom zastao i dlanove prislonio na bokove. U tom je trenutku Ćiro eruptirao i potjerao momčad u svlačionicu

Okupili su se u 15 sati, trenirali jedno poluvrijeme i potom morali jurišom krenuti u svlačionicu. Zagrebov trener Miroslav Blažević ljutito je prekinuo trening vlastite momčadi nezadovoljan angažmanom pojedinih igrača. U sebi je svojstvenom stilu priredio igrokaz kojega, doduše, nije promatrao baš zapažen broj "kibica" na tribini.

Štoviše, Ćiro je ovakvu psihološku seansu ili, kako sam voli reći - "galvanizaciju" - priredio upravo zbog igrača. Povod demonstrativnom prekidu treninga bio je mladi vezist Damir Šovšić. Zanimljivo, ovo je već drugi put da je Ćiro "naciljao" upravo Šovšića. Javno ga je prozvao i nakon svoje nedavne premijere na Zagrebovoj klupi, u dvoboju protiv Hajduka u Kranjčevićevoj. Splićani su pobijedili s 1:0, a Blažević je nakon utakmice, pojašnjavajući razloge porazu, naveo da je nezadovoljan Šovšićevim učinkom, jer je riječ o sjajnom igraču koji je nastupio ispod razine svojih potencijala.

Ovaj mu je put, pak, zamjerio angažman na treningu. Šovšić je loptom proigrao suigrača, a potom zastao i dlanove prislonio na bokove. U tom je trenutku Ćiro eruptirao i potjerao momčad u svlačionicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.