NAKON UTAKMICE NA KANTRIDI

Igor Pamić psovao suce, Rijeku i Zdravka Mamića...

Srijeda, 19. ožujka 2014. 21:19 Napisao/la  SC

Pamić se nije pojavio na presici nakon utakmice

 

 

 

Po završetku utakmice novinari koji su čekali igrače nakon utakmice u mix zoni mogli su ujedno uživati u mini showu Igora Pamića, trenera Istre 1961. Mnogi su već navkinuli na osebujni Pamićev stil, a trener Istre i ovoga puta nije iznevjerio.

Prvo je odbio doći na konferenciju za novinare, a predstavnicima medija u mix zoni odbio je dati izjavu. Pamić je cijelo vrijeme glasno komentirao utakmicu, a rečenice su uglavnom sadržavale riječi Rijeka, Zdravko Mamić i niz glagola, koji uglavnom nakon  prva tri slova završavaju točkicama.

Dok je Pamić pričao na telefon, Damir Mišković, predsjednik Rijeke,  kao da je pokušao smiriti Pamića, pruživši mu ruku uz riječi: Čestitam. Pamić nije odbio rukovanje, ali se isto tako ekspresno okrenuo i nastavio svoju priču o sucima, Rijeci i Zdravku Mamiću...

- Nije bilo lako vratiti se nakon šokantnog početka. Mislim da smo zasluženo pobijedili u prvom poluvremenu, znali smo i prije utakmcie da će se pobjednik znati tek nakon utakmice u Puli. Vjerujem da će u Pulu doći dvije tisuće naših navijača i da ćemo se u domaćem štimungu na kraju mi veseliti, rekao je nakon utakmice trener Rijeke Matjaž Kek.

- Šef se ispričao, ne osjeća se dobro nakon utakmice, rekao je Darko Raić Sudar na presici poslije utakmice. Pomoćni trener Istre nije znao da se Pamić osjećao puno bolje u mix-zoni, gdje je trajao njegov show.

- Što se tiče utakmice, zadovoljni smo jer na kraju imamo aktivan rezultat. S nekim stvarima smo zadovoljni, s nekima nismo. Nismo zadovoljni suđenjem, prema našem mišljenju sudački kriterij nije bio ujednačen. Što je, tu je! Znam iz iskustva da će u uzvratu atmosfera u Puli biti kao u danima kada smo ulazili u prvu ligu, igra se utakmica za plasman u Europu i sve priče o tome što se događalo prije utakmice padaju u vodu, kaže Raić Sudar.

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.