Joško Gvardiol prokomentirao što se događalo tijekom zimskog prijelaznog roka

Ponedjeljak, 20. veljače 2023. 11:39 Napisao/la  SC

Mučio sam se s takvom odlukom, nismo uspjeli postići dogovor. I dalje sam ovdje, nemam problema s tim, kaže Guardiol

Joško Gvardiol  prokomentirao što se događalo tijekom zimskog prijelaznog roka

Joško Gvardiol prvi put je javno prokomentirao zimski prijelazni rok tijekom kojega je bio jedan od najtraženijih igrača na svijetu:

- Mjesec dana prije početka prijelaznog roka bio sam u uredu kod sportskog direktora koji mi je rekao: ‘Joško, nećemo te prodati, trebamo te i vjerujemo u tebe‘. Reagirao sam u stilu: U redu, ostajem ovdje, sviđa mi se ovdje, moram raditi na sebi i osvojiti nešto, kazao je Guadiol u razgovoru za The Times.

Mladi hrvatski reprezentativac ne taji da je htio otići u Chelesaja, kada je u Leipzig stigla konkretna ponuda:

- Mučio sam se s takvom odlukom, nismo uspjeli postići dogovor. I dalje sam ovdje, nemam problema s tim jer je moja prvotna ideja bila da ostanem. Jedna sezona nije bila dovoljna za potpunu afirmaciju, ovo je druga sezone, čak bi još jedna bila sjajna, ali vidjet ćemo, poručio je Gvardiol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.