Josip Drmić: Vjerujem da ću brzo pokazati kvalitetu, jedva čekam da nastupim za Rijeku

Subota, 06. veljače 2021. 14:10 Napisao/la  SC
Josip Drmić
Josip Drmić

Josip Drmić novi je igrač Rijeke u koju je došao na posudbu iz Norwicha za koji nije igrao u zadnjem razdoblju:

- Prije svega očekujem jako puno od sebe i stoga Rijeka može biti sigurna da ću dati svoj maksimum. Cijelo vrijeme sam naporno trenirao i čekao da dođe trenutak i da dobijem priliku. Ono što mi je nedostajalo proteklih mjeseci su teren i lopta, te naravno utakmice. Svjestan sam da će se uvijek postavljati pitanja za igrača koji ne igra, ali vjerujem da ću brzo pokazati kvalitetu koju imam. Jedva čekam da nastupim za Rijeku i nadam se da će to biti što prije. Moja je želja u svakoj utakmici dati gol ili barem pomoći da ekipa dođe do pobjede, neovisno o tome tko je suparnik i tako ću se ponašati. Gledam svoju situaciju i samo mi je važno da Rijeka pobjeđuje s mojim golovima ili bez njih. Momčad je uvijek na prvom mjestu, kada su dobri rezultati tada iskoči neki pojedinac. Naravno, ja ću svojim igrama i pogocima napraviti sve da Rijeka ostvaruje ciljeve koje ima u ovoj sezoni, govori švicarski reprezentativac koji bi mogao debitirati u utakmici protiv Hajduka u srijedu na Rujevici:

- Ja sam profesionalac i misli su mi trenutačno usmjerene samo na Rijeku i želju da se dokažem u Rijeci. Moja obitelj živi kraj Omiša i normalno je da gravitiraju prema Hajduku, ali ja sam isključivo koncentriran da dam svoj maksimum u Rijeci. Obitelj će me poduprijeti, kao što su me podupirali dosad u karijeri, rekao je Drmić za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.