Luka Modrić: Jako sam sretan što opet vidim trenera, Ancelotti je sjajan trener

Nedjelja, 25. srpnja 2021. 08:34 Napisao/la  SC

Modrić pod Ancelottijevim vodstvom (2013/14) osvojio prvi od četiri trofeja pobjednika Lige prvaka

Luka Modrić na prvom treningu ove sezone
Luka Modrić na prvom treningu ove sezone Foto: Real Madrid

Luka Modrić priključio se momčadi Real Madrida, završio je odmor za hrvatskog reprezentativca.

Modrić se nije trebao upozmavati s trenerom Carlom Ancelottijem, drugi put su počeli surađivati u Madridu:

- Jako sam sretan opet vidjeti trenera nakon nekoliko godina. On je sjajan trener koji je imao velikih uspjeha u prvom mandatu, nadam se da će ih ovoga puta biti i više. I dalje sam jako uzbuđen, skoro kao i prvoga dana. Sretan sam što opet vidim svoje suigrače i željan sam rada, želim se dobro pripremiti i pomoći momčadi da bude čim bolja, kazao je Modrić za službenu stranicu.

Luka Modrić u 35. godini slovi stožerni igrač Real Madrida, standardni prvotimac momčadi jednog od najvećih klubva na svijetu je od 2012. godine.

Prošle sezone odigrao je jednu od najboljih sezona u karijeri, spoj iskustva i vitalnosti još uvijek ga čine jednim od najboljih klasičnih veznih igrača na svijetu.

Pod Ancelottijevim vodstvom (2013/14) osvojio je prvi od četiri trofeja pobjednika Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.