Ivan Rakitić: Volio bih da Alvaro Morata zabije četiri pogotka...

Ponedjeljak, 28. lipnja 2021. 17:12 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić najavio je utakmicu Hrvatska i Španjolske, bivši hrvatski reprezentativac najbolji nogometu u karijeri igrao je u dresovima Barcelone i Seville.

Raktić je priznao da je prije utakmice razgovarao s Alvarom Moratom kojega su nemilice kritizirali zbog slabe igre, španjolskom reprezentativcu bolesni umovi čak su prijetili smrću:

- Volio bih da Morata zabije četiri gola kako bi ušutkao kritičare, ali da Španjolska izgubi 4:5! Da bih smio ulaziti u svoju kuću, ne smijem biti u potpunosti iskren. Puno sam pričao s bivšim suigračima iz hrvatske reprezentacije, ali i s Laporteom i Moratom, srce mi je malo napuklo. Naravno da želim da Hrvatska pobijedi, ali uvijek gajim samo najbolje želje za Španjolsku, kaže Rakitić uz podsjetnik da mu je supruga Španjolka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.