Ivan Rakitić: Nikad nisam rekao da se planiram vraćati u reprezentaciju

Utorak, 03. studenog 2020. 09:11 Napisao/la  SC

Odmah nakon što se nakon šest godina vratio u Sevillu, 32-godišnji Ivan Rakitić prestao igrati za reprezentaciju

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić izazvao je različite reakcije, kada je izjavio da je spreman ponovo igrati za reprezentaciju:

- Moje riječi su pogrešno protumačene. Nikad nisam rekao da se planiram vraćati. Kazao sam da bih se vratio isključivo ako, ne daj Bože, bude potrebno. Znači, u slučaju da se veliki broj igrača ozlijedi, da nema tko drugi pomoći... Ja ću zavijek biti navijač moje Hrvatske i spreman sam u nekim izvanrednim okolnostima pomoći svojoj reprezentaciji, naravno, ako budem u stanju, ako me izbornik i reprezentacija treba, pojasnio je Rakitić svoju izjavu za 24sata.

Rakitić se početkom sezone vratio u Sevillu, gdje je prema njegovu tumačenju, proveo najljepše dane karijere prije nego što je 2014. godine otišao u Barcelonu.

U dresu Barcelone postao je španjolski i europski prvak, zadnja sezona bila je frustrirajuća zbog krize odnosa u klubu, Rakitić je godinu dana stajao pred izlaznim vratima Camp Noua prije nego što se vratio u Sevillu.

Odmah nakon što se nakon šest godina vratio u Sevillu, 32-godišnji Rakitić prestao je igrati za reprezentaciju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.