OTIŠAO U ENGLESKU Ivan Perišić u ponedjeljak stigao u London, najveća hrvatska zvijezda prijelaznog roka pred potpisom za Tottenham

Ponedjeljak, 30. svibnja 2022. 17:00 Napisao/la  SC

Perišić postao je jedan od najboljih povučenih bočnih igrača na svijetu, kao što je naglasio menadžer Liverpoola Jurgen Klopp

Zajednički selfi za uspomenu s novim igračem Tottenhama
Zajednički selfi za uspomenu s novim igračem Tottenhama

Ivan Perišić stigao je u London gdje bi trebao obaviti liječničke preglede prije potpisa ugovora s Tottenhamom, snimke njegova dolaska objavio je Sky Sport.

Perišić je najveća hrvatska zvijezda prijelaznog roka, donedavni igrač Intera odigrao je najbolju polusezonu u karijeri, na vrhuncu sezone prometnuo se u jednog od najboljih povučenih bočnih igrača na svijetu, kao što je naglasio menadžer Liverpoola Jurgen Klopp uoči utakmica Lige prvaka protiv Intera.

Inter je cijelu sezonu odugovlačio pregovore o produljenju ugovora, na kraju sezone bilo je kasno, Perišić je odlučio otići.

Antonio Conte zna koga dovodi u Tottenham, Perišić je bio stožerni igrač Intera koji je osvojio Scudetto pod vodstvom sadašnjega menadžera Tottenhama.

Zanimljiva je povijest njihova odnosa!

Kada je preuzeo Inter, Conte je jasno rekao da mu Perišić ne treba jer u napadu ima bolje igrače.

Perišić je otišao na posudbu u Bayern, gdje je postao europski prvak.

Kada se vratio u Inter, Perišić je pristao igrati lijevog braniča u sustavu s trojicom stopera, što je bila jedina mogućnost da ostane u Interu i postane prvotimac.

Uskoro se pokazalo da je Conte bio dalekovidan, Perišić zadnje dvije sezone igra nogomet na najvišoj razini u karijeri.

Tottenham je u zadnjim kolima osigurao nastup u Ligi prvaka, Conte traži pojačanja za iduću sezonu u kojoj se sigurno neće zadovoljiti četvrtim mjestom u Premierligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.