Ivan Lepinjica: Pogodak u Solunu jako je bitan za moje samopouzdanje

Srijeda, 25. kolovoza 2021. 14:34 Napisao/la  SC
Ivan Lepinjica
Ivan Lepinjica

Ivan Lepinjica pogotkom u Solunu olakšao je Rijeci posao u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige protiv PAOK-a

- Atmosfera je jako dobra, bitno je da smo dobili zadnju utakmicu protiv Šibenika. Vidjelo smo u Grčkoj da je PAOK jako dobra momčad, koja voli igrati nogomet. Vidjeli smo da se možemo nadigravati s njima, igramo na svom terenu, uz podršku navijača i malo više hrabrosti možemo ostvariti dobar rezultat. Jedva čekamo utamicu, igramo na velikj sceni, ako damo sve od sebe, neće bitk problema. PAOK je dobra momčad, koju treba respektirati, ali igramo na svom terenu i imamo velike šanse. Veća minutaža i pogodak u Solunu jako su bitni za moje samopouzdanje, moram samo nastaviti ovako isto kao cijela momčad. Mislim da smo ostvarili jako dobre rezultate u dosadašnjem dijelu sezone, kaže Lepinjica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.