Ivan Katalinić na klupi GOŠK-a prošao brojku od 600 utakmica u trenerskoj karijeri

Ponedjeljak, 24. rujna 2012. 09:44 Napisao/la  I. J.

Inače, 600. utakmicu "Kate" je odradio na klupi GOŠK-a  u srijedu kada je  njegova momčad u šesnaestini finala pobijedila u Travniku istoimenu ligaša rezultatom (3:0)

 

 

 

Ivan Katalinić, jedan od najtrofejnijih trenera Hajduka, spada među trenere-rekordere po broju utakmica koje su  odradili na vrućoj klupi. U subotu je 601 put sjedio na klupi kao trener, a vodio je momčad GOŠK-a iz Gabele koji se natječe u Premier ligi Bosne i Hercegovine. Katalinićeva momčad u dvoboju protiv Veleža iz Mostara slavila je 3:1. Inače, 600. utakmicu "Kate" je odradio na klupi GOŠK-a  u srijedu kada je  njegova momčad u šesnaestini finala pobijedila u Travniku istoimenu ligaša rezultatom (3:0).

Svoju dugu i bogatu trenersku karijeru započeo je na klupi Hajduka s kojim je osvojio dva prvenstva  u sezoni 1993./94., 1994./95., dva Kupa Hrvatske 1992./93., 1994./95., te tri Super kupa 1993., 1994., 2004. S Hajdukom je u sezoni 1994./95. ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa koji je te sezone osvojio naslov europskog prvaka. Radio je u još nekoliko hrvatskih klubova (Varteks, Zadar, Rijeka, Zagreb, Osijek, Split),  bio je trener drugoligaša Dugopolja s kojim je ušao iz Treće u Drugu ligu. Vodio je i Hapoel iz Haife, Al Ittihad, Metalurg Zaporožje, Ali  Riffu, Dinamo iz Tirane, Dunavjvaros, Posušje i Široki Brijeg.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.