Issah Abass: Gdje god sam igrao, navijači su me voljeli!

Utorak, 03. kolovoza 2021. 08:57 Napisao/la  SC
Issah Abass
Issah Abass

Issah Abass dvama atraktivnim pogocima Dinamu skenuo je pažnju sportske javnosti, Ganac u dresu Rijeke oduševio je navijače Rijeke:

- Gdje god sam igrao, od Nizozemske nadalje, navijači su me voljeli. Uvijek igram za momčad i ekipa mi je najvažnija, mislim da su to prepoznali. Želim dati maksimum na terenu, te otići doma s tri boda i osmjehom na licu, kazao je Abass za Sportske novosti.

Abass je došao na posudbu iz Mainza, u kontinuitetu nije igrao otkada je u Bundesligu otišao iz Olimpije, gdje je radio s bivšim trenerom Rijeke:

- Igor Bišćan je odličan trener. Možda ne priča puno, ali kada daje upute i vodi momčad kaže sve što treba i to radi na sjajan način. Imali smo jako dobru suradnju i igrali smo odličan nogomet pod njegovim vodstvom. Znam da je bio sjajan igrač i da je nosio dres Liverpoola. Uživao sam igrati u Olimpiji, ostvarili smo izvrsne rezultate u periodu dok sam bio tamo. Mogu reći da mi je bilo lijepo u Sloveniji, ekipa je bila odlična, svi smo se slagali i izvan terena. Igrao sam zajedno s Darijom Čanađijom, koji je također bio u Rijeci. Sve u svemu, jedno lijepo iskustvo za mene, rekao je Abass.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.