PLAY-OFF KONFERENCIJSKE LIGE Igrači PAOK-a večeras će osjetiti da su na Rujevici postavljeni visoki europski standardi na tribinama i igralištu

Četvrtak, 26. kolovoza 2021. 12:56 Napisao/la  SC

Prva utakmica pokazala je da Rijeka ima dovoljno kvalitetnu momčad da bi ostvarila plasman u skupinu Konferencijske lige

Igrači PAOK-a večeras će osjetiti da su na Rujevici postavljeni visoki europski standardi na tribinama i igralištu
Foto: HNK Rijeka

Rijeka večeras (20) igra uzvratnu utakmica play-offa Konferencisjke lige protiv PAOK-a.

Najvažnija utakmica prvog dijela sezone ambijentalno bi trebala dosegnuti vrhunac ove kalendarske godine, na Rujevici se očekuje rekordni posjet u post-covid razdoblju!

Momčad Rijeke trebala bi igrati u poticajnoj atmosferi, igrači PAOK-a sigurno će osjetiti da su na Rujevici postavljeni visoki europski standardi na tribinama i igralištu.

Igrale su na Rujevici momčadi poput Milana, Napolija, RB Salzburga, Olympiacosa, Real Sociedada, Genta,...

Igrala se na Rujevici neizvjesna utakmica play-offa Lige prvaka, pa nema razloga da itko večeras na Rujevici bude impresioniran utakmicom play-offa tek ustrojene Konferencijske lige.

PAOK je još uvijek favorit, ali ne više tako velik kao prije utakmice (1:1) u Solunu!

Nema nova riječka momčad razloga skrivati ambicije uoči uzvratne utakmice, prva utakmica pokazala je da Rijeka ima dovoljno kvalitetnu momčad da bi ostvarila plasman u skupinu Konferencijske lige.

Jasno, od presudne je važnosti način na koji će Rijeka večeras igrati protiv favorizirane grčke momčadi, ni u tom kontekstu Rijeka se nema razloga ustručavati istaknuti ambicije.

Trener Goran Tomić nema potrebe ništa bitno mijenjati u igri Rijeke iz prvoga poluvremena u Solunu, u drugom dijelu utakmice izostao je energetski učinak neophodan za pozitivan rezultat na ovako visokoj razini nogometa.

Osim načina igre, u večerašnjoj utakmici opet će biti presudna fizička komponenta, koja je bila na ozbiljnom testu u završnicama utakmica protiv Osijeka i PAOK-a.

Razlika je što Rijeka večeras igra na svojem igralištu, pozitivna energija s tribina može biti presudna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.