Huliganu 105 dana zatvora i zabrana odlaska na utakmice Hajduka i reprezentacija na 18 mjeseci

Petak, 24. ožujka 2017. 14:05 Napisao/la  SC

Mamiću je već ranije određen pritvor od 15 dana, ali s obzirom da mu je sudac 'odrezao' novih 15 dana, očekuje se da će moći na slobodu 8. travnja

Dominik Mamić nepravomoćno je osuđen na 105 dana zatvora i zabranu odlaska na utakmice Hajduka i reprezentacija na 18 mjeseci.

Mamić je identificran kao osoba koja je tijekom Jadranskog derbija utrčala na teren,  mahala metalnom palicom i prijetila  sucima.

Presudu je donio sudac Tonči Rakela, koji mu je odredio i dodatnih 15 dana zadržavanja u pritvoru.

Ovaj 22-godišnjak je osuđen po sve četiri točke za kojega se tereti.

Tri se odnose na kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim borilištima (nedopušten ulazak u natjecateljski prostor, maskiranje, posjed predmeta pogodnog za ozljeđivanje), dok se jedna odnosi na Prekršajni zakon (naročito drsko narušavanje reda i mira).

Mamiću je već ranije određen pritvor od 15 dana, ali s obzirom da mu je sudac 'odrezao' novih 15 dana, očekuje se da će moći na slobodu 8. travnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.