Ante Čačić: Pobijedili smo na dojmljiv način, moram konstatirati eroziju morala prema vodstvu kluba

Petak, 02. studenog 2012. 20:50 Napisao/la  ZG

Ovom smo pobjedom dokazali da se znamo nositi i u situacijama kad nam dođe neki neplanirani poraz, kaže Ante Čačić

Zadar je priredio ozbiljne probleme – Istri. Tako je, barem, uoči gostovanja u Maksimiru sugerirao Istrin trener Igor Pamić. Poraz protiv Zadrana u Kupu, popraćen silnim medijskim kritikama, samo je upalio mlazni pogon kojim je Dinamo lakoćom preletio Istru. Dogodilo se, dakle, upravo ono čega se pulski trener Pamić i pribojavao.

- Pobijedili smo na dojmljiv način. Dinamo je od prvoga trenutka pokazao što želi u ovoj utakmici. Kriza? Nažalost, kriza je svuda oko nas, a jedino je nema u - Dinamovoj svlačionici! Nije lako uvijek pobjeđivati, pogotovo kad je suparnik dobro organiziran. Uspjeli smo i zato je naše zadovoljstvo potpuno. Sammir je osjetio probleme s tetivom i zato je morao ranije napustiti teren. Ovom smo pobjedom dokazali da se znamo nositi i u situacijama kad nam dođe neki neplanirani poraz. Nažalost, moram konstatirati eroziju morala prema ljudima koji vode klub. To sigurno ne spada u civilizirano ponašanje, naglasio je maksimirski trener Ante Čačić.

Njegov je istarski kolega Pamić, pak, provukao da je Dinamo „iz svega prikazanog zasluženo pobijedio.“

- Hrabro smo se borili. U Maksimir smo, pritom, došli i oslabljeni. Međutim, nemamo za čime žaliti. Jedino me muči to što smo opet primili dva pogotka iz prekida. Nakon trećega je gola utakmica praktički bila odlučena. Dinamo je suviše kvalitetan da bi nam dopustio još jedan povratak u utakmicu, dodao je Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.