Zoran Zekić: Volio bih da se iduće sezone ne borimo za Europu, nego za više ciljeve

Nedjelja, 19. svibnja 2024. 22:28 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Zoran Zekić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Rijekom, kojom je Osijek osigurao izlazak na europsku scenu iduće sezone.

- Primjetilo se koliko nam ova utakmica znači, imali smo sve pod kontrolom, zabili gol. Volio bih da se iduće godine ne borimo za izalazak u Europu, nego za više ciljeve. Ove godine je bilo previše promjena, previše turbulencija, ali u zdanjih sedam, osam utakmica igramo jako dobar nogomet, uostalom imamo i prvog strijelca lige. Imamo se za što uhvatiti, ali vremena imamo malo. Ovo je prva pobjeda u derbiju na Opus Areni, ali nama je svaka utakmica bila derbi. Najteže nam je bilo protiv Istre i Varaždina, još puno moramo raditi. No, s ovim sistemom možemo biti zadovoljni. Velika radost nam je Matković, on je dijete, želim da uživa. Kao što sam rekao igračima da uživaju, Antona svi obožavaju i podržavaju, bit će velika snaga ovog kluba. Drago mi je i da Roko Jurišić igra nogomet na ovakvom nivou, uz Ramona i Nejašmića je naš najkonstantniji igrač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.