Zoran Zekić, trener Osijeka: Jedino je pozitivno što nismo izgubili od Rudeša

Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 11:36 Napisao/la  SC

U tri dana vidjeli smo dva naša lica, kaže trener Osijeka


Rudeš je priredio najveće iznenađenje 1. kola odigravši neodlučeno (1:1) u Gradskom vrtu, Osijek nakon utakmice protiv Luzerna nije izgledao dobro:

- Nije bilo dobro, nismo imali balans između linija, nismo dobro ni ušli u utakmicu, jedino je pozitivno što nismo izgubili. Svi moramo izvući pouku. U tri dana vidjeli smo dva naša lica. Htio sam neke igrače odmoriti, nisam uspio, nisam dobio što sam želio. Pokušao sam s Lukićem i Bočkajem u veznom redu, jer jedan ima dobru desnu nogu, dugi lijevu, ali nije išlo. Moram se zabrinuti i zbog toga što se neki koji nisu igrali protiv Luzerna, baš i nisu natrčali, a Grezda koji je u četvrtak igrao 90 minuta, i sada je 'preorao' teren, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

- Osijek je kvalitetan suparnik s nizom pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu, poput Lope i Bočkaja, eli mi smo na trenutke igrali perfektno i hrabro se i kvalitetno suprotstavili. Iskoristili smo i psihološko pražnjenje Osijeka nakon Eruope, kazao je Španjolac Inaki Alonso, koji je na klupi Rudeša debitirao u HNL-u.

Standings provided by Sofascore