Zoran Zekić: Suci su glavna tema umjesto da se priča o sjajnim utakmicama kakva je bila naša s Rijekom

Srijeda, 01. ožujka 2017. 14:05 Napisao/la  SC

Zekić prokomentirao  stanje u HNL-u uoči prve utakmice polufinala Kupa na Rujevici


Zoran Zekić prokomentirao je stanje u HNL-u uoči prve utakmice polufinala Kupa na Rujevici, trener Osijeka kaže sljedeće:

- Malo smo posrnuli na startu drugog dijela sezone, ali vjerujem da ćemo se dignuti. Moramo izgledati puno bolje. Dogurali smo među četiri najbolje momčadi u Kupu. Naravno da ćemo učiniti sve da prođemo u finale. Rijeka je favorit, ali vjerujemo u sebe. Šteta što su ponovno suci u prvome planu. Ponovno se priča samo o njima, a ne o nogometu. Jasno da će biti tako nakon ove lakrdije u Vinkovcima. Umjesto da se priča o sjajnim utakmicama kakva je bila naša s Rijekom, opet su suci glavna tema. Ovakve odluke bacaju ljagu na sve nas u hrvatskom nogometu, kaže Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.