Zoran Zekić: Rekao sam igračima još na poluvremenu da sam ponosan na njih

Subota, 29. siječnja 2022. 19:15 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 Slaven Belupo pobijedio (2:1) je Osijek u Gradskom vrtu:

- Težak početak prvenstva! Doživjeli smo šok! Jednostavno, zaslužena pobjeda Slaven Belupa. Mi smo bili u velikom grču, posebno prvo poluvrijeme, nikako nismo mogli izaći iz te negativne energije koju smo pokazali od samog početka utakmice s puno forsiranih i neforsiranih grešaka. Sporo smo se i kretali, sve u svemu loš dan za nas. Očekivali smo tvrdu utakmicu, ali isto tako očekivali smo i kako ćemo biti na većoj razini. Jednostavno ništa nije štimalo što nas je krasilo i što smo pokazivali u pripremnim utakmicama. Jednostavno ovaj dan se mora zaboraviti i moramo se okrenuti novoj utakmici. Dođe takav dan, a to je očito bio danas, rekao je Nino Bule, pomoćnik Nenada Bjelice, koji nije vodio momčad zbog smrtnog slučaja u obitelji.

- Prvo poluvrijeme bili smo jako dobri, imali smo dvije stopostotne šanse koje nismo zabili. Parirali smo Osijeku odlično u svim linijama i  zaista moram čestitati svojim igračima. Rekao sam im još na poluvremenu kako sam ponosan na njih, a sada sam još ponosniji. Dvadeset dana proveli smo trenirajući na umjetnoj travi, nismo išli nigdje na pripreme, stoički su to podnijeli bez ikakve kuknjave i zaista sam ponosan što treniram takve karaktere. Jako teško gostovanje, očekivao sam da će Osijek biti pritiskom. Mi smo iskoristili svoje šanse, tek je prva utakmica i treba ići dalje, kazao je Zoran Zekić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.