Zoran Zekić: Predložit ću upravi da nas sve kazni ako ne pobijedmo Dinamo!

Subota, 20. svibnja 2017. 12:46 Napisao/la  SC

Ako Dinamo izgubi u Osijeku, Rijeka će postati prvak prije utamice protiv Cibalije


Zoran Zekić izazvao e pažnju neobičnom izjavom uoči utamice protiv Dinama u nedjelju, trener Osijeka ispalio je sljedeću rečenicu:

- Predložit ću upravi da nas sve kazni ako ne pobijedmo Dinamo! Volio bih reći da su igrači koji su zdravi i spremni motivirani i željni, ali ničime me poslije Vinkovaca nisu u to uvjerili. Kraj je sezone, sad treba pokazati karakter i izdići se iznad svega. Uostalom, još se i borimo za nešto. Neke mi stvari nisu jasne: u Splitu dobijemo pet komada i nismo kažnjeni, u Vinkovcima ne pobijedimo i nismo kažnjeni, a sve premije smo dobili! Puno je lijepih stvari bilo i ne želim da sezona ružno završi, ali prema ponašanju zadnjih dana, sve vodi ka tome... Radiš posao koji voliš, mladi si, zgodan i još ti netko plaća za to! Ako moramo pričati o motivaciji, a još ti dolazi Dinamo, onda smo stvarno 'u banani'. Nije to napad na igrače nego i na sebe, stavljam se u istu priču, jer porazno je i za mene ako ih ne mogu držati na razini, rekao je Zekić.

Ako Dinamo izgubi u Osijeku, Rijeka će postati prvak prije utamice protiv Cibalije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.