PRVA PROMJENA TRENERA

Zoran Zekić postao novi trener Osijeka

Utorak, 01. rujna 2015. 14:04 Napisao/la  SC

Draženu Beseku presudio poraz na Rujevici

Zoran Zekić novi je trener Osijeka. Nekadašnji napadač Osijeka, Kamen-Ingrada, Dinama, Zadra, Istre i Rijeke u Gradski vrt stiže kao bivši trener Sheriffa iz Tiraspola na klupi kojega je sjedio tijekom utakmica pretkola Europske lige protiv Rijeke.

Osijek je prvi u novoj prvenstvenoj sezoni promijenio trenera, nakon teškog (0:5) poraza u 8. kolu od Rijeke smijenjen je Dražen Besek. S obzirom kako je Besek zvučao na presici nakon utakmice na Rujevici, smjena je bila očekivana.

Besek je u osam utakmica skupio pet bodova, jedinu pobjedu Osije je ostvatio u 1. kolu na gostovanju kod posljednjega Zagreba. Nakon remija s Dinamom (1:1) i Istrom 1961 (2:2), zaredala su četiri uzastopna poraza i smjena!.

Zekić debitira kao trener u hrvatskom nogometu, kao trener moldavskog Šerifa prošle sezone osvojio je Kup.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.