Zoran Zekić: Momčad se počela mrdati, vjerujem da ćemo u preostala tri nastupa zadržati isti gard!

Ponedjeljak, 27. studenog 2023. 12:10 Napisao/la  SC

Nekadašnji igrač Rijeke debitirao na klupi Osijeka pobjedom protiv Hajduka na Poljudu, ali euforija nije dugo trajala

Zoran Zekić
Zoran Zekić Foto: NKOsijek/Facebook

Rijeka u idućem kolu gostuje u Osijeku, prvi put igra na Opus Areni protiv osječke momčadi koja je pod vodstvom drugoga trenera drugi put ove sezone počela posrtati na ljestvici

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv Dinama, prije svega puno hrabriju negoli dosad. Stvorili smo dosta prilika, samo u prvom poluvremenu smo imali tri čiste šanse, na poluvremenu smo se dogovorili što ćemo i kako ćemo zaigrati u nastavku. Rekao sam dečkima ako izjednačimo, da ćemo krenuti po pobjedu. Osim izjednačenja u nastavku smo imali još dvije-tri situacije jedan na jedan, iz kojih na kraju nismo ni uputili udarac, a duboko u sudačkoj nadoknadi Caktaš je imao udarac s 15 metara koji je otišao pokraj vrata. Dinamo je takav udarac zabio, a mi nismo, i to je učinilo razliku. Drugi smo pogodak primili pomalo naivno jer bilo nas je dovoljno u kaznenom prostoru, ali splet okolnosti je utjecao na drugačiji razvoj te akcije. Osim nekih sitnih taktičkih stvari momčadi nemam što zamjeriti. Bili smo dobri, možda je nedostajalo malo više mirnoće i svakako preciznosti, ali način na koji smo se postavili daje nadu za utakmice koje dolaze, rekao je Zoran Zekić, trener nogometaša Osijeka.

Nekadašnji igrač Rijeke debitirao je na klupi Osijeka pobjedom protiv Hajduka na Poljudu, ali euforija nije dugo trajala.

- Neću kukati nad situacijom, jer momčad se počela mrdati, pa vjerujem kako ćemo u preostala tri nastupa ove jeseni imati isti ovakav hrabar gard. Nema predaje, borit ćemo se do kraja i pokušati popraviti svoj status, rekao je Zekić za Glas Slavonije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.