Zoran Zekić: Napravili smo dobru stvar, vratili smo Dinamu samopouzdanje

Nedjelja, 24. srpnja 2022. 08:21 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Dinamo je napunio (5:1) mrežu Slavena Belupa u Koprivnici, razigrana momčad aktualnog prvaka mogla je postići još barem isto toliko pogodaka:

- Ovo su oni trenuci kad nemaš što pametno reći, osim da čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Moram reći da je od ovog svega za nas najbolji rezultat. U nekim trenucima sam stvarno gledao kad će kraj, jer ne možeš si sam pomoći. Ako ćemo tražiti neku pozitivu, evo, napravili smo dobru stvar za hrvatski nogomet, dali smo Dinamu puno samopouzdanja, digli smo i neke igrače koji nisu bili u najboljoj formi... Rekao sam i prije početka prvenstva da je velika razlika između prve četiri momčadi i ostatka lige, a između nas i Dinama je nažalost previše enormna. Bili smo predaleko od igrača, premalo agresivni, napravili smo u prvom poluvremenu svega pet prekršaja. Najgore je što ne mogu svojim dečkima zamjeriti da nisu htjeli, ali Dinamo je prebrz u pasu, u razmišljanju, u trčanju u dubinu. Sve smo mi to radili u analizi, ali jednostavno je trenutačna situacija nažalost takva, kazao je Zekić i naglasio da je doživio jedan od najtežih poraza u karijeri.

Treba istaknuti da je trener Slavena Belupa igrao kao da mu je Ante Čačić odredio taktiku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.