Zoran Zekić: Imali smo prilike da napravimo iskorak, a nismo uspjeli

Nedjelja, 05. ožujka 2023. 13:22 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Slaven Belupo odigrao je u Koprivnici neodlučeno (1:1) protiv Gorice nakon što je pobijedio Rijeku na Rujevici:

- Bio sam prilično razočaran kvalitetom utakmice. Previše nabijanja, teško smo se snalazili, nismo imali igrača koji će se nametnuti. Gledao sam statistiku, 18 udaraca, mogli smo na kraju možda zabiti gol. Gorica se bori za goli život, mi bi se kao trebali boriti za Europu, a eto to je danas opet izgledalo dosta rastrgano i nepovezano. Što je tu je. Bilo je 2, 3 igrača koji su bili, kako se kaže narodno, totalno van utakmice. Totalno forsiranih grešaka, nismo poštivali osnove postulata nogometne igre, kazao je trener Slavena Belupa Zoran Zekić.

- Da mi je prije par mjeseci netko rekao da ćemo biti u ovoj situaciji naravno da bih to objeručke prihvatio. Ali sada kad smo tu, volio bih da moji dečki malo više ispoštivaju sebe, budu hrabriji, imali smo 2-3 prilike da napravimo iskorak, a nismo uspjeli, zaključuje Zekić.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.