Zoran Zekić: Doživjeli smo bolan poraz u subotu, ne treba se skrivati

Utorak, 07. studenog 2023. 18:44 Napisao/la  SC
Zoran Zekić: Doživjeli smo bolan poraz u subotu, ne treba se skrivati

Osijek u srijedu igra protiv Hajduka (17) na rasprodanoj Opus Areni, nakon uvjerljivog poraza od Gorice (0:3) pritisak raste:

- Doživjeli smo bolan poraz u subotu, ne treba se skrivati. Možemo pričati o puno aspekta, ali istina je da smo bolno izgubili. Sreća da imamo novi izazov i da ne možemo razmišljati previše. U Gorici smo bili na dobrom tragu, ali detalji zbog kojih smo primili golove nam se ne smije događati. Treba pokazati karakter, tko smo i što smo pa da uz pomoć navijača. U srijedu je nova utakmica, novi izazov. Pred svojom publikom. Nadam se da ćemo se tako pokazati, odgovoriti na izazove i svi skupa se radovati, kazao je Zoran Zekić.

Hajduk dolazi s Markom Livajom:

- Naravno da je on zaslužio pozornost, ali nogomet je momčadska igra. I tako se treba postaviti. Ako se igra flaster na jednom, otvara se prostor drugima. Hajduk to jako dobro koristi. Volio bih da više razmišljam o svojoj momčadi i kako da radimo probleme protivniku, poručio Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.