Zoran Vulić uoči Hajduka: Igračima je poraz u Otoku najveća kazna ako imaju obraza

Četvrtak, 28. svibnja 2015. 18:42 Napisao/la  SC

Nemamo širinu, velika većina igrača koja je igrala Kup će igrati i u petak, kaže Vulić


Zoran Vulić je nakon prespavane noći i iznenađujućeg poraza protiv otočkog OSK-a izašao pred novinare kako bi najavio gradski derbi protiv Hajduka

- Nikad duži sastanak nisam održao prije utakmice u Otoku, jer sam predosjećao nešto. Ja se ispričavam svim navijačima Splita, a hoće li se igrači ispričati to je njihova stvar. Sve smo imali u svojim nogama, vodili 3:1, a obrana koja je igrala Europu primila je dva gola. Onda što kazati nego čestitati OSK-u. Igračima je kazna to što smo izgubili, smatram kako ne trebaju veće sankcije od toga ako imaju imalo obraza. Iako su se ovakve stvari događale i većim ekipama nego što je Split, dojam je kako se to nije smjelo dogoditi, rekao je Vulić.

Sada je pred njegovom ekipom gradski derbi protiv Hajduka...

- Nemamo širinu, velika većina igrača koja je igrala Kup će igrati i u petak. To je tako, kadar je takav, a očekujem lijepu utakmicu i puno golova. Bez obzira na to što nema nitko imperativ rezultata, pobjeda uvijek puno znači. Dodao bih kako me ovaj ritam srijeda-petak podsjeća na turnire iz mladosti, malo mi je čudno da u razmaku od dva dana igrama dvije utakmice, kratko je prokomentirao Vulić koji na raspolaganju neće imati Rugaševića, Rocu, Radotića, Woona...


Stručna piramida kluba s Parka mladeži je ostala samo na njegovom imenu, nakon što su Tonči Bašić i Ivica Križanac napustili klub.


- Naravno da nije lako, ali ja sam dolje na terenu, a sve ostalo vode ljudi koji su u klubu, zaključio je Vulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.